phone 0496/764822

Klant ervaringen

Meteen bij het begin hadden we een goed gevoel bij Aurelie omdat zij zo een joviale en toegankelijke personaliteit heeft. Tijdens ons project zaten we vaak met vragen maar Aurelie had altijd een antwoord klaar en kon ons goed adviseren over verschillende beslissingen. Toen de werken eindelijk van start gingen konden we rekenen op Aurelie voor de vele werfbezoeken waarbij ze de uitvoering tot in de puntjes nakeek. Een stelling omhoog, langs een hoge muur naar beneden kijken; niets was teveel om de details te controleren. Wij konden ook steeds op Aurelie rekenen om onze belangen te verdedigen bij de verschillende aannemers, ook in het geval van een dispuut. WIj vonden dit een heel aangename samenwerking en raden iedereen aan voor Aurelie te kiezen om hun project in goed banen te leiden.

Joshua en Marijke

We hebben de samenwerking met Aurelie als zeer positief ervaren. Al van bij de eerste kennismaking voelden we aan dat er geluisterd werd naar ons verhaal en dat we hierin zoveel als mogelijk ondersteund werden. Bij de uitwerking van het plan waren we verrast door de inventieve ideeën en de praktische uitvoerbaarheid. Dit laatste was voor ons erg belangrijk. Sinds de start heeft Aurelie ons altijd bijgestaan doorheen het proces. Zij maakt tijd om vragen te beantwoorden én ook om voldoende uitleg te geven. Aurelie stond steeds klaar om ons met woord en daad bij te staan. Dit alles naast een correcte opvolging gedurende het volledige proces (bijv. verschillende werfbezoeken, zeker ter controle na elke voortgang in de werken).

Frederik & Dorien

Aurelie is een spontane, vriendelijke, betrouwbare architecte met duidelijke visie en advies rond duurzaam wonen. Ze (droomt en) denkt mee, ontwerpt op maat en biedt zeer preciese technische uitleg aan. Gezien we bij onze verbouwing 90 procent zelf uitgevoerd hebben, was een duidelijke en technisch heldere uitleg nodig. Voor de correcte uitvoering konden we steeds op haar preciese schetsen rekenen. Aurelie is heel correct in afspraken, goed bereikbaar bij vragen, zodat we nooit voor verrassingen kwamen te staan. Ondertussen genieten we volop van een heel aangename leefruimte, die volledig aan onze wensen voldoet. Absoluut een aanrader met Aurelie in zee te gaan!

Elke & An

Het bouwen van een nieuwbouwwoning is een hele klus, van concept tot finish stond Aurelie ons bij! Aurelie houdt rekening met het vooropgestelde budget en staat garant voor een strikte opvolging tijdens de uitvoering van de werken. We wilden zoveel mogelijk zelf doen, ook hier heeft ze ons bijgestaan in materiaalkeuze en technieken. Kortom een schitterend traject, mochten we ooit opnieuw beginnen … dan is de keuze snel gemaakt!

Tom & Sofie

Wij hebben op een prettige manier samengewerkt met Aurelie Dubois. De passiefwoning is door haar ontworpen, in dichte dialoog met ons als bouwheer. Tijdens de uitvoering van de werken is ze zeer regelmatig op de werf geweest. Ze volgde de werken nauwkeurig op en was gemakkelijk bereikbaar voor overleg. Wij hebben voor Aurelie Dubois gekozen om haar duurzame visie op bouwen. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking

Lieve & John

Zoals velen die beginnen te bouwen hadden we niet echt een idee van de prijs. Aurelie heeft ons een duidelijke antwoord kunnen geven zodat we qua budget geen slechte verrassingen hebben gehad.We woonden tamelijk ver van bij haar, op een uurtje rijden, maar dankzij internet werd de werf zeer goed opgevolgd. Ze was gemakkelijk te bereikenen en je kreeg snel een (verstaanbaar) antwoord. Ook nadien konden we nog terecht bij haar voor vragen.

Veronique & Michael

Na een negatieve ervaring uit het verleden was het voor ons een verademing om met een architect als Aurelie te kunnen samenwerken. Ze denkt mee met de klant, werkt vlot, controleert regelmatig het werk van de aannemers en leidt op die manier alles in goede banen, ook bij onvoorziene omstandigheden!

Conny & Timo

Bij de verbouwing van onze woning stonden een aantal zaken voorop: we wilde met het beschikbare budget zo ver mogelijk springen qua duurzaam bouwen. Dat impliceert het maken van de juiste keuzes van in het begin, een goede technische en budgettaire opvolging van het project en samenwerking met de juiste aannemers. Een samenwerking met Aurelie was hiervoor absoluut de juiste keuze. Zij leidde ons op nuchtere wijze doorheen het hele bouwproces, bleef volharden in het oplossen van een aantal vraagstukken die we in de loop van de verbouwing tegenkwamen en in het aansturen en opvolgen van al de verschillende aannemers. Aurelie is een praktische ziel die de puntjes op de i zet, een no-nonsense architecte die haar klanten écht ontzorgt.

Kris & Kris

We wilden een goed geïsoleerde moderne woning, waarin we zelf veel konden helpen qua afwerking om de kost te drukken. De keuze voor Aurelie als architecte werd ingegeven door de bouwmethode (houtskeletbouw) maar ook door haar aandacht voor duurzaamheid en praktische/pragmatische aanpak. We wilden iemand die betrokken was bij de werf en die doordachte praktische oplossingen aanbracht en ook de uitvoering ervan controleerde. Ze vervulde die rol goed en actief en sprak regelmatig met de verschillend aannemers op de werf. De keuze voor houtskeletbouw met veel doe-het-zelfwerk was ook goed, gezien de bouwmethode zich er best toe leent en ook snel vooruitgaat. We vonden het wel aangenaam dat we in Aurelie een ervaren en pragmatisch aanspreekpunt hadden, om tot de kwalitatieve oplossingen te komen.

Bert & Nele

Over onze architecte alleen maar lovende woorden. Een heel fijn contact, prima opvolging/afspraken en steeds bereikbaar. Vooral de updates via mail (met foto´s) vonden we tof omdat we zelf niet altijd aanwezig konden zijn op de werf. Onze punten op 10 … 11! Over de woning zelf: in oktober 2013 begonnen met de graafwerken en mei 2014 verhuisd met dank aan de zachte winter, SOB grondwerken, HSBB (houtskelet), onze aannemer Stefan Vannut (ABSV), Aendekerk Hans (warmtepomp, sanitair), Ewitherm (ramen en deuren), Limoco (ventilatie), familie en KBC Een zeer aangenaam huis om in te wonen in een dito buurt!

Tim & Kelly

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x